Identificare fiscala

LMP MACRO PRINT SRL
CUI : 35297274
Reg.Com J09/646/2015
IBAN: Ro81INGB0000999905537377

Adresa noastra

Str. Plutinei Nr.7
Braila Judetul Braila

Date de contact

Email: contact@zivara.ro
(timp mediu de raspuns 2 ore - in timpul programului de lucru)

Telefon: 0748 033 909

Program de functionare

Luni-Vineri: 08:00 - 17:00
Sambata-Duminica: Inchis

Formular de contact

 

+
produse
%
clienti care au revenit
+
clienti inregistrati
Despre Zivara

Suntem o echipa de tineri graficieni fascinati de arta desenului digital si a tehnicilor inovative de infrumusetare a textilelor, dependenti de perfectiune si acuratete, care a pus bazele unei societati de personalizare a textilelor prin diferite si variate tehnici, spre sfarsitul anului 2015.

Pasiunea pentru desen si fashion ne-a determinat sa ne orientam catre domeniul de imprimare si brodare pe textile. La inceput am pornit cu cateva echipamente foarte performante de imprimare DTG si broderie digitala.

Am reusit sa ne facem clienti din vaste domenii, companii care tin foarte mult la prezentarea staffu-lui, gradinite si scoli particulare, cat si trupe de muzica si echipe sportive. Intotdeauna comunicarea in relatia cu clientii nostri a fost primordiala pentru a putea satisface exact necesitatile acestora.

Ne place sa ne vedem colaboratorii multumiti si satisfacuti atunci cand primesc exact ceea ce isi doresc, astfel colaborarea este una de durata.

Oferim calitate, precizie si corectitudine iar in schimb primim loialitate!

Datorita colaborarii indelungate si constante cu clientii nostri in domeniul personalizarii textilelor, am crescut un pic,astfel incat am reusit in decursul a catorva luni sa achizionam mai multe utilaje necesare diversificarii serviciilor oferite cat si volumului mare de lucru, ne-a ajutat sa onoram toate cererile primite, chiar si pe cele mai exigente.

Ne place sa investim in calitate, de aceea toate materialele pe care le folosim in productie sunt certificate si fabricate de producatorii utilajelor pe care le detinem.

Lucram cu marci de renume din industria textilelor din bumbac, de aceea la noi pe Site veti gasi doar produse atent selectionate si verificate, compatibile cu procesele de personalizare.

Dupa multe incercari am reusit sa selectam produsele cu compozitia si textura cea mai ideala pentru o imprimare care sa acopere toti parametrii calitatii, si sa stabilim pe ce tesaturi este realizabila cea mai detaliata broderie.

In urma multor teste, am ajuns la stadiul in care va putem recomanda exact ceea ce aveti nevoie in acest domeniu in vederea obtinerii unor produse de inalta calitate.

Daruirea si pasiunea in munca sunt tot ceea ce conteaza! Suntem o firma foarte tanara care doreste sa creasca si sa se afirme cu cea mai buna calitate.

Despre textile personalizate

Textilele personalizate sunt articole textile care au fost modificate pentru a include un design sau un mesaj unic. Acestea pot fi folosite pentru a exprima personalitatea, a crea un sentiment de apartenență sau pur și simplu pentru a face un produs mai interesant.

Există o varietate de tehnici care pot fi folosite pentru a personaliza textilele. Printre cele mai populare se numără:

  • Imprimarea: Această tehnică presupune aplicarea unui design pe țesătură folosind o imprimantă. Imprimarea poate fi făcută cu cerneală, vopsea sau alte materiale.
  • Broderia: Această tehnică presupune aplicarea unui design pe țesătură folosind ață. Broderia poate fi făcută manual sau cu ajutorul unei mașini de brodat.
  • Transferul termic: Această tehnică presupune aplicarea unui design pe țesătură folosind o folie specială. Folia este apoi încălzită pentru a transfera designul pe țesătură.

Textilele personalizate pot fi folosite pentru o varietate de scopuri. Acestea sunt adesea folosite pentru a crea îmbrăcăminte, dar pot fi folosite și pentru a crea alte articole, cum ar fi accesorii, lenjerie de pat sau covoare.

Iată câteva exemple de textile personalizate:

  • Tricouri personalizate: Tricourile personalizate sunt o modalitate populară de a exprima personalitatea sau de a susține o cauză. Acestea pot fi personalizate cu nume, logo-uri, imagini sau orice alt design.
  • Haine personalizate: Hainele personalizate pot fi folosite pentru a crea o ținută unică sau pentru a marca o ocazie specială. Acestea pot fi personalizate cu nume, date, imagini sau orice alt design.
  • Accesorii personalizate: Accesoriile personalizate sunt o modalitate excelentă de a-ți completa ținuta. Acestea pot fi personalizate cu nume, logo-uri, imagini sau orice alt design.
  • Echipamente sportive personalizate: Echipamentele sportive personalizate sunt o modalitate excelentă de a-ți exprima individualitatea și de a te diferenția de ceilalți sportivi. Acestea pot fi personalizate cu numele, numărul, sigla echipei sau orice alt design pe care îl dorești.

Textilele personalizate sunt o modalitate excelentă de a-ți exprima personalitatea și de a crea obiecte unice și memorabile.