Personalizarea textilelor este un must-have al anului 2017

Personalizarea textilelor este un must-have al anului 2017

Personalizarea textilelor este un must-have al anului 2017

 

Fie ca este vorba de un tricou imprimat, o sapca brodata, un rucsac personalizat sau o uniforma de lucru adaptata companiei pe care o reprezinti, articolele textile personalizate, atat in lumea modei cat si in industria marilor companii, sunt o necesitate contemporana.

O importanta foarte mare o are procesul de personalizare pe care il alegem pentru adaptarea textilelor conform cerintelor si incadrarea lor in tema de lucru a companiei.

Cel mai essential lucru este stabilirea corecta a domeniului de activitate pentru care se doreste personalizarea textilelor, apoi reprezentarea corecta a siglei sau a graficii in format electronic si la final alegerea potrivita a metodei de personalizare.

Cateva exemple ar fi:

-broderia este potrivita pentru o ambianta de lucru unde sunt necesare uniforme office bazate pe camasi

broderie tricoubroderie sapca

-imprimarea se potriveste unui mediu de lucru comod, dinamic, in care nu se pune accent pe tinute conformiste gen camasi sau tricouri polo

polo printpolo print2

-personalizarea prin termotransfer se potriveste mediilor mai solicitante gen fabrici cu foarte multi anagajati, ferme etc. …

termotransfer tricoutermotransfer tricou2

Acestea sunt doar cateva exemple de domenii de lucru unde sunt necesare uniformele personalizate adaptate fiecarui proces de personalizare existent.

Daca se tine cont de regulile enumerate mai sus, personalizarea textilelor va fi impecabila si in conformitate cu activitatea firmei respective.

Lasati un mesaj

Toate campurile sunt obligatorii

Nume:
E-mail: (nu se va publica online)
Comentariu: