Despre servicii de personalizare - Zivara

Suntem o echipa de tineri graficieni fascinati de arta desenului digital si a tehnicilor inovative de infrumusetare a textilelor,dependenti de perfectiune si acuratete,care a pus bazele unei societati de personalizare a textilelor prin diferite si variate tehnici,spre sfarsitul anului 2015.

Pasiunea pentru desen si fashion ne-a determinat sa ne orientam catre domeniul de imprimare si brodare pe textile.La inceput am pornit cu cateva echipamente foarte performante de imprimare DTG si broderie digitala.

Am reusit sa ne facem clienti din vaste domenii,companii care tin foarte mult la prezentarea staffu-lui,gradinite si scoli particulare,cat si trupe de muzica si echipe sportive.Intotdeauna comunicarea in relatia cu clientii nostri a fost primordiala pentru a putea satisface exact necesitatile acestora.

Ne place sa ne vedem colaboratorii multumiti si satisfacuti atunci cand primesc exact ceea ce isi doresc,astfel colaborarea este una de durata.

Oferim calitate,precizie si corectitudine iar in schimb primim loialitate!

Datorita colaborarii indelungate si constante cu clientii nostri in domeniul personalizarii textilelor,am crescut un pic,astfel incat am reusit in decursul a catorva luni sa achizionam mai multe utilaje necesare diversificarii serviciilor oferite cat si volumului mare de lucru,ne-a ajutat sa onoram toate cererile primite,chiar si pe cele mai exigente.

Ne place sa investim in calitate,de aceea toate materialele pe care le folosim in productie sunt certificate si fabricate de producatorii utilajelor pe care le detinem.

Lucram cu marci de renume din industria textilelor din bumbac , de aceea la noi pe Site veti gasi doar produse atent selectionate si verificate ,compatibile cu procesele de personalizare.

Dupa multe incercari am reusit sa selectam produsele cu compozitia si textura cea mai ideala pentru o imprimare care sa acopere toti parametrii calitatii,si sa stabilim pe ce tesaturi este realizabila cea mai detaliata broderie.

In urma multor teste ,am ajuns la stadiul in care va putem recomanda exact ceea ce aveti nevoie in acest domeniu in vederea obtinerii unor produse de inalta calitate .

Daruirea si pasiunea in munca sunt tot ceea ce conteaza!Suntem o firma foarte tanara care doreste sa creasca si sa se afirme cu cea mai buna calitate.