Fashion Tips: Flower Power

Fashion Tips: Flower Power

De la gradina de hartie Chanel, buchetele sculpturale Viktor & Rolf si padurea vrajita Elie Saab pana la buchetele de bambus de la Armani Privé suntem inca o data cuceriti de influentele florale. Fie ca sunt in forma de printuri mari sau cu accente tridimensionale inca mai respira vioiciune in tesaturi robuste.

Desi dramatice in design, aceste piese revin enigmatic sub forma de print pe hainele noastre. Rezultatele sunt demne de un fashion show si pot face obiectul unei seri romantice, unei cine cu parintii sau unei conferinte la job.

Hippie Fashion

Florile erau foarte emblematice miscarii hippie si asa au si ramas in lumea fashion. Nimic nu reprezinta pacea si dragostea la fel de bine ca o floare. Modele florale au fost si sunt in continuare populare pe tricouri, rochii si patch-uri de flori ornate pe fuste si blugi.

Florile reale erau purtate in par iar cele imaginare pictate pe fata. Hipiotii sustineau ca, in fata urateniei lumii era important sa se afiseze frumusetea naturala pe cat posibil.

Miscarea hippie a avut o influenta majora asupra industriei confectiilor. Designerii s-au vazut influentati de aceasta miscare creand si in ziua de azi colectii florale

Lasati un mesaj

Toate campurile sunt obligatorii

Nume:
E-mail: (nu se va publica online)
Comentariu: