Bluze

Bluze personalizabile

Comanda minimă personalizare: 10 bucăți

Descoperă bluzele groase și subțiri pentru angajații companiei tale, oferite de Zivara

Ne mândrim cu calitatea superioară a produselor noastre. Bluzele noastre sunt fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate, cu un conținut ridicat de bumbac, bumbac bio și polyester reciclat. Astfel, nu doar că oferim confort maxim, dar contribuim și la protejarea mediului înconjurător.

Când vine vorba de personalizare, suntem flexibili și avem o gamă variată de culori disponibile pentru hanoracele personalizate. Indiferent de preferințele tale, sigur vei găsi culoarea perfectă pentru a reprezenta compania ta în cel mai bun mod posibil.

Procedura de personalizare este simplă și eficientă. Oferim diferite opțiuni, precum imprimare dtg, broderie, personalizare prin termotransfer, personalizare prin imprimare dtf și serigrafie. Astfel, poți alege metoda care se potrivește cel mai bine nevoilor tale și bugetului companiei tale.

Pentru a beneficia de serviciile noastre, există un număr minim de 10 bucăți pe comandă. Astfel, poți să te bucuri de avantajele bluzelor groase și subțiri de la Zivara împreună cu întreaga ta echipă.